Goedkoop tanken

Goedkoop tanken

De prijs van benzine stijgt nog steeds. De discussie of het kwartje van Kok niet eens afgeschaft moet worden is opnieuw opgelaaid. De ANWB is in ieder geval zo vriendelijk geweest om de laagste benzineprijzen in het land voor u op een rij te zetten. Kijk op prijsbewust tanken om te zien welk tankstation bij u in de buurt de goedkoopste benzine voor u heeft.

De BT1100 Bulldog

Yamaha heeft onlangs de BT1100 Bulldog geintroduceerd. In de stijl van de Mostro een dikke tweecilinder caferacer achtige machine, met een V-twin, 65 pk en een koppel van 88 Nm staat hij garant voor lekkere stoplichtsprintjes!

Pinkster Toertocht geannuleerd

De traditionele jaarlijkse toertocht met pinksteren gaat dit jaar niet door. Vanwege het afsluiten van veel wegen op de veluwe in verband met mond- en klauwzeer zijn wij helaas genoodzaakt de rit voor dit jaar af te blazen.
Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Honda Pan European Rally 2001

Voor de 12e keer op rij organiseert Honda Europe de Pan European Rally. Dit jaar zal er gestart worden in EuroDisney bij Parijs. In Zuid-Frankrijk vervolgens met de ferry naar Corsica en dan dwars over dit fraaie eiland. De rally zal eindigen in Sardinie. Voor meer informatie bezoek de Honda site.<br.

Honda Varadero Rally 2001

Na de succesvolle Varadero Rally vorig jaar in Marocco heeft Honda besloten dit jaar wederom een Varadero Rally te organiseren. Van 8 tot 14 juli aanstaande voert deze rally door Spanje, startend in Barcelona en eindigend in Pamplona.
Klik naar de Honda site voor meer informatie.

MCE heeft een nieuwe homepage!

Na enige tijd van afwezigheid is Motorcentrum Emmeloord weer online. In tegenstelling tot vroeger waar we onder Emmeloord.nu zaten is er nu een eigen domein met een eigen email-adres.
Een totaal vernieuwde homepage, up-to-date informatie over ons aanbod van nieuwe en gebruikte motoren en de service die Motorcentrum Emmeloord u kan bieden.
Voeg deze pagina toe aan de favorieten van uw browser!

Share and Enjoy !

Shares
Terug naar boven